--> На заході України водій авто влетів у браму цвинтаря. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На заході України водій авто влетів у браму цвинтаря. ВІДЕО

0
На заході України водій авто влетів у браму цвинтаря. ВІДЕО
Сьогодні, близько 2-ї години ночі патрульні отримали виклик від жителя гуртожитку на вулиці Мечникова про ДТП. Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Львівської області.

Чоловік повідомив, що автомобіль, їдучи вулицею Шімзерів, здійснив зіткнення з кам'яною брамою Личаківського цвинтаря. Зі слів заявника, водій стоїть біля автомобіля.

«Патрульні негайно попрямували на місце події. Наближаючись, вони помітили чоловіка, який почав швидко йти з місця пригоди. Його негайно зупинили. Під час розмови із керманичем автомобіля «BMW», поліцейським стало зрозуміло, що стало основою причиною ДТП», - повідомили у поліції.

Перевірка на пристрої «Drager» підтвердила здогади — 1,60 проміле. 27-річний водій не погодився з перевіркою і захотів до медичного закладу.

Там він відмовився від повторної перевірки на стан алкогольного сп'яніння. На чоловіка склали два протоколи: за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП, а також постанову за відсутність полісу цивільної відповідальності. На місце події викликали керівництво ЛКП «Личаківське кладовище».

Суму завданих збитків буде оцінювати спеціальна комісія, адже це пам'ятка державного значення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні