Імена військових рф, які обстріляли багатоповерхівку у Дніпрі. ФОТО

0
Імена військових рф, які обстріляли багатоповерхівку у Дніпрі. ФОТО
Стало відомо, хто наказав обстріляти житлові масиви Дніпра 14 січня 2023 року. Названо також імена інших причетних до ракетних обстрілів осіб, у тому числі тих, що заправляли літаки та ракети перед пуском, пише Апостроф.

Головним винуватцем трагедії у Дніпрі є командир 52-го гвардійського важкого бомбардувального авіаційного полку Олег Тимошин. Після його ж наказу також було завдано удару по торговому центру в Кременчуці минулого літа.



52-й полк базується у місті Шайківка. На озброєнні важкого бомбардувального авіаполку стоять Ту-22М3, які атакують українські міста ракетами Х-22.

Розслідувачі ідентифікували всіх окупантів, які так чи інакше причетні до теракту у Дніпрі, який забрав десятки життів мирних українців. Molfar опублікували імена командирів екіпажів, льотчиків, технічних співробітників та штабних працівників. Усього - 44 військові злочинці, які обов'язково будуть відповідати за цей страшний злочин.



Варто зазначити, що ракетою Х-22, яку може запускати єдиний російський підрозділ - 52-й гвардійський бомбардувальний авіаційний полк, також обстріляли базу відпочинку в Сергіївці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні