Двох лікарів швидкої допомоги підозрюють у вбивстві пацієнта

0
Двох лікарів швидкої допомоги підозрюють у вбивстві пацієнта
Влада Спрінгфілда, штат Іллінойс, США, звинувачує двох парамедиків у вбивстві пацієнта, який страждав на алкогольну абстиненцію. Поліція заявила, що співробітники швидкої медичної допомоги діяли байдуже при виконанні своїх професійних обов’язків.

Повідомляється, що швидку викликав чоловік, який страждав на галюцинації на тлі алкогольного абстинентного синдрому. На кадрах з натільної камери поліцейських видно, як фельдшер неодноразово кричить пацієнту, який лежить на ліжку, що він повинен встати і йти до машини швидкої допомоги.

На кадрах видно, як парамедики намагаються підняти на ноги важко дихаючого чоловіка. Той ненадовго стоїть, перш ніж впасти. Зрештою, після того як пацієнт впав ще мінімум два рази, йому допомогли вийти з дому.

Зазначається, що на відео не видно, чи укладали медики пацієнта на носилки. Натомість кадри показують, як вони прив’язують його до носилок. За повідомленням поліції, пацієнт помер після прибуття в лікарню.

Згідно з доповіддю коронера, смерть настала внаслідок компресійної та позиційної асфіксії через те, що пацієнта утримували обличчям вниз на носилках за допомогою затягнутих на спині та нижній частині тіла ременів у стані млявості та основного хронічного алкоголізму.

За даними медиків лікарні Mount Sinai в Нью-Йорку, симптоми алкогольної абстиненції, зокрема тривогу, галюцинації і збудження, можуть виникнути через кілька годин після того, як людина в останній раз випила.

Поліцейські, які були присутні при цьому інциденті, заявили, що слідували процедурі при обробці дзвінка: передали догляд за пацієнтом ліцензованим медичним працівникам на місці події.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні