--> На заході України пасажирський автобус зіткнувся з фурою: постраждали 20 людей. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На заході України пасажирський автобус зіткнувся з фурою: постраждали 20 людей. ФОТО

0
На заході України пасажирський автобус зіткнувся з фурою: постраждали 20 людей. ФОТО
Увечері у вівторок, 17 січня, на трасі Київ – Чоп поблизу села Гамаліївка, що біля Львова, сталася масштабна аварія між рейсовим автобусом та фурою. Про це повідомила патрульна поліція Львівщини, пише ZAXID.NET.

«На автодорозі Київ – Чоп, біля населеного пункту Гамаліївка частково перекритий рух через масштабну ДТП з потерпілими. Патрульні забезпечують реверсний рух. На місці події працюють усі необхідні служби», – йдеться в повідомленні.

Судячи з опублікованих фото, після зіткнення маршрутка перевернулася на бік. Як повідомив депутат ЛМР Ігор Зінкевич, у ДТП потрапив приміський автобус №222 сполученням Львів – Якимів.

За інформацією від Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, на момент ДТП в автобусі перебувало близько 40 пасажирів. Станом на даний час відбувається госпіталізація 20 постраждалих, серед яких є важкі.

Точну кількість постраждалих, а також більш детальну інформацію про важкість травм обіцяють повідомити згодом. За словами речниці Патрульної поліції Львівщини Катерини Рибій, у важкому стані перебувають щонайменше троє пасажирів маршрутки.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні