Чи будуть через Волинську митницю Ягодин пропускати легкові авто

0
Чи будуть через Волинську митницю Ягодин пропускати легкові авто
Припинення пропуску через «Ягодин» легкових автомобілів було зроблено для того, щоб пришвидшити пропуск вантажних перевезень через пункт. Якщо за домовленістю двох сторін - України і Польщі - в цьому буде потреба, зміни в організацію руху пропуску можуть вноситися. Наразі мова про це не йде.

Про це на пресконференції у вівторок, 17 січня, розповів виконуючий обов’язки начальника Волинської митниці Микола Татарчук, пише ВСН.

За його словами, це було зроблемо тому, що митники ставили перед собою завдання пришвидшити пропуск вантажних перевезень через пункт.

Очільник Волинської митниці додав, що це домовленість двох сторін - України і Польщі. Якщо у цьому буде потреба, вони змінюватимуть організацію руху пропуску.

«Сьогодні є залізничне сполучення, тобто пасажири можуть спокійно рухатися залізницею. Також є автобусне сполучення, збережене через пунк пропуску «Ягодин». Орієнтовно 25-30 автобусів рухаються за добу в обидва напрямки.

Також дорогою Любомль - Верба протягом 40 хвилин можна доїхати з цього напрямку на «Устилуг», - пояснює Микола Татарчук.

Водночас він зазначив, що навантаження на «Устилуг» є великим, але і пропускна здатність на ньому не падає.

«З 13 червня 2022 «Устилуг» почав пропускати транспортні засоби загальною масою до 7,5 тонн.З вересня порожні вантажівки теж виїжджають через «Устилуг». Це зняло навантаження і на «Ягодині» і в цілому», - каже виконуючий обов’язки начальника митниці.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні