--> Скільки важить Тіна Кароль. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Скільки важить Тіна Кароль. ФОТО

0
Скільки важить Тіна Кароль. ФОТО
Українська співачка Тіна Кароль вирішила поділитися зі своїми шанувальниками деякою відвертою інформацією. Так, у своєму блозі вона розмістила скріншот з програми, де вказані її параметри, пише УНІАН.

Відомо, що зараз зірка важить 53,3 кг, а до цього важила 58,4 кг. За який проміжок часу їй вдалося скинути 5 кг - не уточнюється.

"Ранок почну з ваги і вперше говорю про неї відкрито. Вага втрачена, тому що я обрала інший підхід до здоров'я. Щоденні стреси, кортизол на піку... Тільки потім прозріння. Зрозуміла, що вся проблема в інсуліні. Я на дієтах з 15 років, все свідоме життя худла як самостійно так і за будь-які гроші. Поки не зрозуміла, що це "розвод". Це ціла індустрія - схуднення, де невигідно говорити правду. Інсулін - вся біда тут. Він в нездоровому стані, тому що раціон з дитинства - це вуглеводи і цукор. Як і у всіх звичайних школярів він був: картопелька, котлетка, хлібчик, компотик, цукерка, булочка", - поділилася міркуваннями співачка.

Вона додала свої чорно-білі знімки в білизні і підкреслила, що на фотографіях вона справжня - без фотошопу і виправлення недоліків.

"Пухнаста і без фотошопу", - написала Кароль.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні