Під час розпиття алкогольних напоїв сталося вбивство: чоловік ударив ножем в горло товариша

0
Під час розпиття алкогольних напоїв сталося вбивство: чоловік ударив ножем в горло товариша
Увечері 17 січня в селі на Дрогобиччині знайшли тіло вбитого 74-річного чоловіка. Убивцею виявився 46-річний знайомий чоловіка, якого поліції вдалося затримати за гарячими слідами.

Близько 20:15, у вівторок, до поліції зателефонувала жінка і повідомила, що її батька вбили. Тіло чоловіка вона виявила в хаті. Поліцейські, які приїхали на виклик, виявили на тілі 74-річного власника помешкання ножове поранення в шию.

«Поліцейські встановили, що до скоєння злочинну причетний 46-річний житель одного з сіл району. Того дня зловмисник прийшов у гості до потерпілого. Під час розпивання спиртних напоїв у них виник конфлікт, у ході якого зловмисник завдав господарю удар ножем у горло, від якого той помер на місці події», – повідомила поліція.

Зловмисника було затримано за гарячими слідами. За умисне вбивство злочинцеві загрожує від семи до п’ятнадцяти років ув'язнення. Досудове розслідування триває. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні