В Україні правила отримання номерів на авто змінять

0
В Україні правила отримання номерів на авто змінять
Микола Рудик – начальник Головного сервісного центру МВС нагадав українцям, які послуги сервісних центрів МВС надаються онлайн та анонсував нові.

Він розповів, що з січня 2023 року стала доступною онлайн-послуга продовження терміну зберігання номерного знака в сервісному центрі МВС.

В 2022 році сервісні центри МВС уже надавали такі онлайн послуги:

– призначення належного користувача — шеринг авто;
– обмін або відновлення посвідчення водія.

В минулому році близько 58 000 заявок було подано через Електронний кабінет водія. Кожна заявка була розглянута і опрацьована. 10 382 водії отримали нове посвідчення водія в зручному їм сервісному центрі МВС, а 4 317 водіїв отримали нові посвідчення водія з доставкою Укрпоштою.

«Серед тих послуг, які плануємо запустити онлайн найближчим часом, є ще одна, яка стосується номерних знаків. Це замовлення індивідуальних номерних знаків», – розповів Микола Рудик.

Завдяки співпраці Головного сервісного центру МВС та державного підприємства «ІНФОТЕХ» в Електронному кабінеті водія можна буде перевірити доступність для замовлення і одразу замовити і оплатити виготовлення індивідуального номерного знака.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні