--> Чому Олена Зеленська перед виступом у Давосі не змогла стримати сліз. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чому Олена Зеленська перед виступом у Давосі не змогла стримати сліз. ФОТО

0
Чому Олена Зеленська перед виступом у Давосі не змогла стримати сліз. ФОТО
Дружина президента України попросила зрозуміти її емоції та сказала, що 18 січня стало ще одним сумним днем у сучасній історії країни, пише Фокус.

Перша леді України Олена Зеленська під час виступу на економічному форумі в Давосі розплакалася, дізнавшись про загибель людей у Броварах, де впав гелікоптер.

Про катастрофу в Броварах 18 січня Зеленська дізналася безпосередньо перед своїм виступом на Всесвітньому економічному форумі. Вона була шокована та не могла стримати сльози.

Перша леді України витерла очі кінчиками пальців, а також втерла носа. Вона змушена була на кілька секунд узяти паузу перед своїм виступом, щоб упоратися з емоціями.

"Сьогодні ще один дуже сумний день — нові втрати. Я думаю, ви розумієте мої емоції. Можливо, вони трохи недоречні в політичному й економічному діалозі, але я впевнена, що так само, як війна змінила весь світ, вона змінила і весь наш діалог", — сказала Олена Зеленська на початку свого виступу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні