Смертельна ДТП: під колесами вантажівки загинув чоловік

0
Смертельна ДТП: під колесами вантажівки загинув чоловік
У середу ввечері, 18 січня, на трасі Київ-Чоп поблизу села Пісочна на Львівщині водій вантажівки DAF збив 37-річного пішохода. У результаті пішохід загинув.

За даними поліції, ДТП сталася близько 17:50 на трасі Київ-Чоп біля села Пісочна Стрийського району. 59-річний водій автомобіля DAF, житель Полтавської області, здійснив наїзд на пішохода, 37-річного місцевого мешканця. Від отриманих внаслідок ДТП травм чоловік помер на місці події.

За фактом ДТП поліцейські відкрили кримінальне провадження за порушення правил дорожнього руху (ч.2 ст.286 ККУ). Винуватцю загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на три роки.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні