--> П'яний директор Львівської фірми за кермом авто протаранив забор Личаківського цвинтаря | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

П'яний директор Львівської фірми за кермом авто протаранив забор Личаківського цвинтаря

0
П'яний директор Львівської фірми за кермом авто протаранив забор Личаківського цвинтаря
За кермом автомобіля BMW, який в нетверезому стані минулими вихідними протаранив браму Личаківського цвинтаря у Львові, був 27-річний львівський підприємець Андрій-Михайло Павлів. Про це повідомила ГО Pitbull Lviv, яка відстежує п’яних водіїв на дорогах.

«BMW, п'яний, розтрощив пам'ятку ЮНЕСКО. Та ще і зальотний! Як нам вдалося з'ясувати, за кермом перебував такий собі Андрій-Михайло Павлів», – йдеться в повідомленні Pitbull Lviv.

За даними YouControl, львів’янин Андрій-Михайло Павлів займається бізнесом у сфері ремонтів доріг. Він є власником фірми «Захід Автошлях» та директором «Галшляхбуд».

Три роки тому Франківський районний суд Львова визнав винним та оштрафував директора «Галшляхбуд» Андрія-Михайла Павліва на 12 тис. грн за дачу 2 тис. доларів хабара поліцейським. За допомогою хабара підприємець хотів уникнути відповідальності за розкрадання бюджетних коштів, виділених для капітального ремонту дороги на Дрогобиччині.

ДТП з вини Андрія-Михайла Павліва сталася вночі на неділю,15 січня, близько 2:00. Він за кермом BMW протаранив браму музею «Личаківський цвинтар». Перевірка на пристрої Drager показала 1,60 проміле алкоголю. Збитки музею від ДТП оцінили у 710 тис. грн.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні