Чоловік намагався згвалтували 13-річну дівчинку коли прийшов до неї в гості

0
Чоловік намагався згвалтували 13-річну дівчинку коли прийшов до неї в гості
На Житомирщині затримали 25-річного мешканця Рівненщини, який намагався зґвалтувати 13-річну дівчину. Чоловік начебто прийшов в гості до неї додому, але коли дізнався, що дорослих немає, намагався вчинити щодо неї сексуальне насильство. Зловмисника зупинив сусід дівчини. Наразі підозрюваного відправили в СІЗО, йому загрожує до 15 років тюрми.

Як встановило слідство, злочин 25-річний чоловік скоїв 15 січня. Це сталось в селищі на Житомирщині, куди зловмисник приїхав до батьків.

«Підозрюваний надвечір зайшов провідати знайому родину, в якій проживала 13-літня дівчина. Дізнавшись від неї, що дорослі відсутні, застосував фізичну силу до потерпілої та намагався зґвалтувати. Однак злочин був припинений сусідом», – повідомляють обставини інциденту в прес-службі прокуратури Житомирщини.

Відповідно до ухвали, яку суд прийняв 17 січня, зловмисника арештували без права внесення застави. Тож наразі він перебуває в слідчому ізоляторі.

Справу кваліфікують за ч.3 ст. 15, ч.4 ст. 152 ККУ (замах на зґвалтування малолітньої особи). У разі доведення вини зловмиснику загрожує від десяти до 15 років ув'язнення.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні