Українців закликали не «вестися» на ядерні погрози путіна

0
Українців закликали не «вестися» на ядерні погрози путіна
Колишній прем'єр-міністр Британії Борис Джонсон висміяв погрози заступника голови Радбезу РФ Дмитра Медведєва про застосування ядерної зброї на тлі поставок важкого озброєння Україні, пише УНІАН.

Під час "Українського сніданку" в Давосі британський політик констатував, що у Путіна, очевидно, настав "економічний параліч": він відчуває, що земля йде у нього з-під ніг, тому його поплічники розкидаються нереальними погрозами.

"Він (Путін - ред.) не буде використовувати ядерну зброю, він ніколи цього не зробить, але хоче, щоб ми так думали. У нього наразі економічний параліч, він втрачає землю під собою", - заявив Джонсон.

Він закликав не вірити подібним загрозам, адже застосування ядерної зброї з боку РФ підірве відносини Путіна з Індією та Китаєм, а на це диктатор піти не може.

"Фокусуйте увагу на Україні, не на Путіні. Треба підтримувати Україну, дати їй необхідні інструменти, щоб вона перемогла... HIMARS став дуже ефективною зброєю, дайте їм танки!"- закликав колишній глава британського уряду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні