На Донбасі загинув військовий, який отримав нагороду від Президента. ФОТО

0
На Донбасі загинув військовий, який отримав нагороду від Президента. ФОТО
Уповномасштабній війні Україна втрачає своїх героїв, які хоробро стали на захист Батьківщини від російських окупантів. Одним із них був Вадим Вадимович Сичов, життя якого обірвалося в бою за свою країну, пише Телеграф.

Чоловік був оператором зенітного самохідного встановлення зенітного самохідно-артилерійського взводу зенітної ракетно-артилерійської батареї зенітного ракетно-артилерійського дивізіону військової частини А 1619. Про це повідомили на сторінці Лозуватської ОТГ у Facebook.

Вадим Сичов народився 14 липня 1977 року у місті Горький (зараз — Нижній Новгород у рф). З 2014 року він став на захист Батьківщини у лавах ЗСУ. 2015 року брав участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення та захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України в районах Донецької та Луганської областей.

2021 року чоловік добровільно вступив на службу до лав ЗСУ і брав участь стримуванні збройної агресії росії на Донбасі.

Він також проходив підготовку з ВОС-157 "Оператор ЗСУ 23-4" та отримав кваліфікацію "фахівець ІІІ класу".

У лютому 2016 року воїна було нагороджено відзнакою президента України "За участь в антитерористичній операції".

Коли почалася повномасштабна війна в Україні, Сичов з того ж дня служив у лавах ЗСУ, захищаючи міста Херсон, Харків, Миколаїв.

13 січня стало відомо, що Вадим Сичов загинув у боях поблизу населеного пункту Водяне Ясинуватського району Донецької області. Церемонія прощання з героєм відбудеться у селі Лозуватка Дніпропетровської області 20 січня о 12:00 на вулиці Миру,16 (Меморіальний комплекс). О 11:30 починається формування "живого коридору" для зустрічі загиблого воїна.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні