Через яке порушення ПДР можна залишитися без прав на півроку

0
Через яке порушення ПДР можна залишитися без прав на півроку
В Україні передбачено чимало штрафів за порушення правил дорожнього руху, які можна сплатити також онлайн.

При цьому про деякі порушення на дорозі водії можуть не знати - за габаритні вогні, що не працюють, передбачено штраф або позбавлення прав, пише Апостроф.

Так, штраф можна отримати за габаритні вогні, що не працюють, якщо вони перестали працювати під час їзди. Це пов'язано з тим, що, перш ніж починати рух, водій зобов'язаний перевірити справність всього авто, зокрема і габаритні фари.

Якщо стається так, що габаритна фара перестає працювати в дорозі, водій повинен зупинитися й усунути несправність. Якщо такої можливості немає – необхідно якнайшвидше найкоротшим шляхом дістатися автосервісу або стоянки. Тоді штрафу у розмірі 340 грн або позбавлення прав на 3-6 місяців, ймовірно, вдасться уникнути.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні