--> Колишній військовий у Грузії вийшов на балкон і розстріляв п'ятьох людей з автомата | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Колишній військовий у Грузії вийшов на балкон і розстріляв п'ятьох людей з автомата

0
Колишній військовий у Грузії вийшов на балкон і розстріляв п'ятьох людей з автомата
Колишній військовий грузинської армії в ніч на п'ятницю застрелив з автоматичної зброї в місті Сагареджо з балкона своєї квартири п'ятьох громадян і поранив ще п'ятьох, повідомляє МВС Грузії.

Як повідомив журналістам міністр внутрішніх справ Вахтанг Гомелаурі, серед убитих - співробітник поліції, який брав участь у спецоперації з нейтралізації злочинця.

"Поки невідомі мотиви скоєного злочину. Ми встановили, що до 2021 року злочинець служив у грузинській армії, брав участь у міжнародній миротворчій місії в Афганістані", - сказав міністр.

Він повідомив, що коли поліцейські зламали двері до квартири злочинця, його виявили знерухомленого, з раною у голові, що кровоточила. Біля тіла злочинця було виявлено обручки від гранати, тому були викликані сапери.

Як повідомляють грузинські ЗМІ, стан поранених громадян тяжкий, але стабільний.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні