Які дві країни готові надати для України танки Leopard

0
Які дві країни готові надати для України танки Leopard
Словаччина та Чехія готові віддати Україні свої танки Leopard, які вони отримали від Німеччини. Йдеться про майже 30 одиниць важкої техніки, пише УНІАН.

Про це повідомляє німецьке видання FAZ з посиланням на джерела у дипломатичних колах. Додається, що ці країни вже передали українській армії танки радянського виробництва.

"Йдеться загалом про 30 танків Leopard, які були скуплені та поставлені на зберігання промисловістю після списання зі складів Швейцарії та Німеччини", - зазначає видання.

Як відомо, у межах так званого "кільцевого обміну" Німеччина замінила ці радянські танки меншою кількістю Leopard 2A4. Згідно з домовленістю, Берлін мав постачати два танки за місяць. Перші одиниці важкої техніки Словаччина та Чехія, ймовірно, вже отримали. Підготовка екіпажу могла початися у грудні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні