--> Брітні Спірс змінила ім'я: як тепер звуть співачку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Брітні Спірс змінила ім'я: як тепер звуть співачку

0
Брітні Спірс змінила ім'я: як тепер звуть співачку
Американська поп-виконавиця Брітні Спірс заявила, що змінила ім'я. Про це вона розповіла своїм шанувальникам в Instagram-блозі і перейменувала свій профіль.

Тепер її звуть Рівер Ред (River Red перекладається з англійської як "річка червона"), пише УНІАН.

Деякі шанувальники припускають, що це посилання на її давній роман з Джастіном Тімберлейком - партнери були у стосунках з 1997 по 2002 рік. Після розриву Тімберлейк випустив пісню "Cry me a river".

Також напередодні Брітні поділилася з шанувальниками архівним відео з Джастіном, де вони грали в баскетбол. Кадри поп-виконавиця прокоментувала так: "Коли ми разом кидали м'ячі в кільця... Ось тоді і відбувалися чудеса".

Зазначимо, що ще у вересні 2022 року Спірс заявляла, що хотіла б змінити ім'я. Правда, тоді вона планувала змінити Брітні на Бруклін. Чим було обґрунтовано таке рішення - невідомо.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні