Стало відомо, навіщо кремль розмістив системи ППО на дахах будинків

0
Стало відомо, навіщо кремль розмістив системи ППО на дахах будинків
Як йдеться у звіті західних аналітиків, російське керівництво активізувало зусилля, щоб представити війну в Україні як екзистенційну загрозу. Таким чином, Путін створює умови для затяжної війни.

Кремль, ймовірно, розгорнув системи ППО в Москві, щоб створити підбурюючі образи, що зображують війну як небезпечнішу для російської громадськості, пояснюють аналітики, передає Уніан.

Вкрай малоймовірно, що Кремль вважає, що Україна націлиться на Москву, і, ймовірно, затіяв цю показну гру, щоб підтримати посилення інформаційних операцій з підготовки російського внутрішнього інформаційного простору до затяжної війни в Україні.

"Ця демонстрація також, ймовірно, є частиною інформаційної операції з контекстуалізації війни в Україні у російських міфах про Велику Вітчизняну війну, яка, ймовірно, призначена для посилення російської підтримки військових дій і подальшої мобілізації шляхом абсурдного зображення України як загрози Москві", - йдеться у звіті.

ППО на дахах будинків в Росії - що відомо
Увечері 19 січня в російських телеграм-каналах почали з'являтися фото і відео з установками ППО, які розмістили на дахах будівель і вільних майданчиках в Москві. Разом з установкою біля резиденції Путіна їх вже щонайменше п'ять.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні