Росіяни обстріляли дві прикордонні області

0
Росіяни обстріляли дві прикордонні області
У суботу, 21 січня, росіяни завдали удару по території Сумської та Чернігівської областей. Внаслідок цього було поранено людину.

Про це йдеться на сторінці Оперативного командування «Північ».

Військові зазначають, що з 11:10 до 11:25 надійшла інформація про 6 приходів, імовірно з міномета 120 мм, в районі населеного пункту Бачівськ.

«Втрат серед особового складу та техніки немає. Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформація не надходила», - йдеться у повідомленні.

Пізніше, з 12:50 до 13:10 надійшла інформація про 10 приходів, імовірно з міномета 120 мм, в районі населеного пункту Студенок. В командуванні додали, що втрат серед особового складу та техніки немає. Очільник Сумської ОВА Дмитро Живицький заявив, що 10 мін розірвалися на вулицях села Студенок, біля помешкань місцевих жителів.

«Ворожа вибухівка поцілила і в один із будинків, він повністю знищений. У ньому якраз і був в момент обстрілу 17-річний хлопець. Дивом вижив - його із численними осколковими пораненнями рятують медики Глухівської лікарні», - додав глава області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні