--> Нова скандальна заява Арестовича: ексрадник поставив під сумнів перемогу й існування України | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Нова скандальна заява Арестовича: ексрадник поставив під сумнів перемогу й існування України

1
Нова скандальна заява Арестовича: ексрадник поставив під сумнів перемогу й існування України
Колишній радник Офісу президента Олексій Арестович висловив сумнів у тому, що Україні вдасться перемогти у війні проти Росії, а також вижити у цій боротьбі. Таку думку він висловив під час бесіди з журналістом Юрієм Романенком.

За словами Арестовича, переконаність в українській перемозі існувала до 14 січня, проте наразі ситуація змінилася.

Я вже неофіційна особа: можу говорити все, що хочу. Якщо всі думають, що ми гарантовано виграємо війну, то дуже несхоже. З 14 числа вже перестало бути на це схоже.

При цьому він зазначив, що українці можуть легко перемогти, якщо залишатимуться об'єднаними та не влаштовуватимуть гризню один з одним.



Крім того ексрадник звернув увагу на оцінку президента Польщі Анджея Дуди про швидкий наступ вирішального моменту, у якому стане зрозуміло, чи виживе Україна.

Вона просто так була сказана? Чи він на основі якоїсь інформації каже?Вона просто так була сказана? Чи він на основі якоїсь інформації каже?
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
цеж тварина походження гомосапіенс.Слухати його сеье неповажати. На передову йолопа
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні