Під час пожежі у будинку знайшли тіло чоловіка

0
Під час пожежі у будинку знайшли тіло чоловіка
У Київській області вчора ввечері, 21 січня, виникла пожежа у приватному будинку в селі Триліси Кожанської територіальної громади. В ході боротьби з вогнем рятувальники евакуювали чоловіка, та передали його лікарям швидкої допомоги. На жаль, постраждалий помер від серцевого нападу.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби ГУ ДСНС в Київській області.

Зазначається, що повідомлення про задимлення приватного житлового будинку у селі Триліси по вулиці Лановій, надійшло до оперативно-диспетчерської служби Фастівського району 21 січня о 18:19.

До місця виклику направлено черговий караул 30-ї Державної пожежно-рятувальної частини Фастова та сільська пожежна охорона Трилісів. По прибуттю на місце виклику встановлено, що вогонь виник в приміщенні житлового будинку.

В ході розвідки пожежники евакуювали чоловіка та передали його працівникам швидкої допомоги, але, на жаль, чоловік помер від серцевого нападу. Саму пожежу було локалізовано о 18:45 та повністю ліквідовано о 18:48.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні