Чоловік влаштував стрілянину біля дитячого будинку

0
Чоловік влаштував стрілянину біля дитячого будинку
Згідно з рішенням суду, у Дніпрі взято під варту хулігана, який вчинив стрілянину біля дитячого будинку.

Про це повідомляє Відкритий із посиланням на відділ комунікації поліції у Дніпропетровській області.

Інцидент стався на вулиці Житомирській обласного центру. Встановлено, що місцевий житель з вогнепальної зброї обстріляв дитячий будинок сімейного типу, внаслідок чого було пошкоджено вікна, стіни будівлі, а також автомобіль.

У будинку на той момент перебували шестеро дітей. На щастя, ніхто із людей не постраждав. Поліцейські прибули на місце події, зібрали речові докази, опитали свідків та встановили, що до злочину причетний 38-річний чоловік, який мешкає неподалік місця подій.

Зловмисника затримано, йому вже вручили письмове повідомлення про скоєння злісного хуліганства із застосуванням зброї. Суд обрав фігуранту кримінального провадження запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб без права внесення застави.

Наразі проводиться низка експертиз. Слідство продовжується.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні