Знаки Зодіаку, які зіткнуться з неприємностями у коханні найближчим часом

0
Знаки Зодіаку, які зіткнуться з неприємностями у коханні найближчим часом
Астрологи назвали знаки Зодіаку, які зіткнуться з проблемами в особистому житті наступного тижня - у період з 23 до 29 січня.

Йдеться про три знаки Зодіаку. Народженим під ними людям загрожують сварки, конфлікти і навіть розставання, пише УНІАН.

Невдалий тиждень на любовному фронті чекає на Терезів. Вони застрягли у минулому тоді, як дуже важливо рухатися вперед для здобуття щастя і гармонії. Щоб зрушити ситуацію з мертвої точки, представникам даного знака потрібно дати волю пристрасті і почуттям. Однак, не всім з них це дається легко.

Розчарування і втрати загрожують наступного тижня Скорпіонам. Причиною може стати запальний характер представників цього знака. Зараз дуже важливо діяти спокійно і вдумливо, не форсувати події. Є ризик сварок і конфліктів, уникнути яких допоможе позбавлення від негативних думок і спогадів.

Непростий час настає в житті у Водоліїв. Найближчі дні вони будуть кидатися між роботою і любов'ю, що знатно їх вимотає. Варто давати собі час на перепочинок. Також наступного тижня Водоліям варто побоюватися помилкових ілюзій, потрібно прислухатися до серця і не зачаровуватися.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні