--> Чоловік підірвав три гранати у квартирі та почав стріляти через вікно. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чоловік підірвав три гранати у квартирі та почав стріляти через вікно. ВІДЕО

0
Чоловік підірвав три гранати у квартирі та почав стріляти через вікно. ВІДЕО
У Дніпрі чоловік у квартирі багатоповерхівки кинув три гранати й відкрив вогонь через вікно, а після прибуття поліції і корпусу оперативно-раптової дії (КОРД) погрожував застрелитися, пише Апостроф.

У будинку неподалік ТРЦ "Дафі" чоловік винайняв житло, маючи при собі повний бойовий комплект, після чого перебрав з алкоголем і почав погрожувати містянам зброєю, унаслідок чого до багатоповерхівки викликали поліцію.

Чоловіку не сподобався такий розвиток подій, тому він вирішив підірвати три гранати у квартирі, застосував вогнепальну зброю, відстрілюючись через вікно, а потім забарикадувався у квартирі.

Спочатку поліція евакуювала людей із сусідних квартир і перекрила доступ до прилеглих територій. Надалі розпочалися переговори зі стрільцем, у ході яких з'ясувалося, що він 32-річний військовослужбовець з Івано-Франківської області, котрого розшукували за крадіжку зброї.

Під час розмови чоловік назвав номер телефону дружини, і поліцейські зателефонували їй, аби та його заспокоїла.

Однак під час розмови чоловік зізнався дружині у зраді, унаслідок чого ситуація загострилася. Тим часом КОРДу вдалося зламати залізні двери й потрапити у квартиру, але чоловік знову схопив автомат, зачинився у кімнаті й погрожував застрелитися.

Після довгих переговорів чоловік все ж впустив до себе переговорника й склав зброю. Відбулося затримання, до стрільця допустили медиків, оскільки він отримав поранення від вибуху гранати.

У квартирі в результаті підриву трьох гранат винесло балкон, скло у вікнах, пошкоджено меблі й стіни. Під будинком чергувала швидка допомога.

















Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні