--> П'ять корисних функцій вашого телефона, про які ви могли не знати | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

П'ять корисних функцій вашого телефона, про які ви могли не знати

0
П'ять корисних функцій вашого телефона, про які ви могли не знати
сі мобільні пристрої китайського бренду Xiaomi, як і всі смартфони Android, мають приховане меню. У ньому — повно цікавих функцій, які дозволяють надати вашому телефону просто унікальні можливості, пише Телеграф.

Деякі набори налаштувань досить специфічні і знадобляться далеко не всім, інші ж будуть корисними практично для всіх користувачів.

Наголошується, що є один важливий момент: для доступу до цих опцій потрібно активувати режим розробника. Робиться це так: Налаштування > Про телефон > послідовні кліки на версію MIUI до появи підтверджуючого повідомлення.

Функція №1: зміна розміру буфера реєстрації даних
Буфер – це простір для тимчасового зберігання даних, що дозволяє пристрою працювати без перерви на прийом та обробку контенту. Для забезпечення безперебійності роботи важлива збалансованість буфера (розмір за замовчуванням на цих смартфонах найчастіше становить 64К-256К). Збільшення ємності до 4М позитивно вплине на можливості пристрою.

Функція №2: покращення ігрового процесу
Значно покращити ігровий процес можна за допомогою спеціального розділу під назвою "Налаштування ігрового контролера". Для цього потрібно перейти у розділ "Налагодження" (Налаштування > Додаткові налаштування > Параметри розробника > Налагодження) й обрати кнопку "Параметри ігрового контролера". Далі обираємо потрібну програму і клікаємо на "Системний графічний драйвер".

Функція №3: увімкнення розширення зони покриття Wi-Fi
Ця опція підійде користувачам, які часто використовують смартфони Xiaomi/Redmi/POCO як точку доступу. Активація функції:

Параметри розробника > Мережі.
Зсув повзунка навпроти напису "Включити розширення зони покриття Wi-Fi".

Функція №4: зміна налаштувань USB
Цей спосіб позбавить вас від зайвої "цікавості" системи, яка щоразу при підключенні телефону до ПК запитує, що саме ви збираєтеся робити. Для зміни параметрів вам потрібно пройти такий шлях: Параметри розробника > Мережі > Налаштування USB за замовчуванням, а тоді вибрати опцію "Передача даних".

Після цього виставлений параметр миттєво застосовуватиметься при кожному підключенні смартфона до ноутбука або ПК. Система перестане щоразу запитувати про ваші наміри.

Функція №5: відключення обмеження гучності
У телефонах з MIUI є налаштування, що обмежує абсолютну гучність дротових і бездротових навушників. Завдяки ній користувач отримуватиме повідомлення у випадку, якщо рівень звуку в гарнітурі виявиться вищим за задане значення.

Порядок відключення абсолютного значення за допомогою налаштування в опціях розробника MIUI:

Параметри розробника > Мережі.
Зсув повзунка вправо навпроти пункту "Вимкнути абсолютну гучність".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні