Волиняни навколішки зустріли загиблого військового. ФОТО

0
Волиняни навколішки зустріли загиблого військового. ФОТО
На Волині попрощалися з Героєм Юрієм Шевчиком, повідомив міський голова Ковеля Ігор Чайка.

На новий рік, 31 грудня, йому минуло 43 роки. А вже 15 січня цього року його не стало.

Юрій Шевчик, стрілець взводу охорони однієї з військових частин, загинув під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Кліщіївка Донецької області.

«Яким запам’ятається Юрій? Як хороший учень, який навчався в ковельських школах №11 та №13. Як гарний студент юридичного факультету Волинського національного університету імені Лесі Українки. Як людина, як мала золоті руки - Юра працював на підприємствах з виготовлення меблів, був вправним столяром. А також вміло ремонтував автомобілі». - йдеться в дописі.

На Волині попрощалися з Героєм Юрієм ШевчикомНа Волині попрощалися з Героєм Юрієм ШевчикомНа Волині попрощалися з Героєм Юрієм ШевчикомНа Волині попрощалися з Героєм Юрієм ШевчикомНа Волині попрощалися з Героєм Юрієм ШевчикомНа Волині попрощалися з Героєм Юрієм Шевчиком
А потім настало 24 лютого 2022 року, і вже через чотири дні, 28 лютого, Юрій отримав повістку до війська. Він пішов воювати.

«На війні, він став тим, кого дуже й дуже цінують. Колеги його цінували за совісність і виконавські якості. Друзі - за вміння підтримати і вірність. Військове командування - за золоті руки й відданість військовій присязі. Побратими і командир взводу, в якому служив Юрій, приїхали сьогодні провести востаннє воїна. Вони і досі не можуть повірити у цю важку втрату», - каже міський голова Ковеля.

«Непересічна ситуація, коли нова у військовій справі людина користувалась авторитетом серед колег та керівництва. Юрій мав величезну мотивацію вдосконалюватися, бо захищав свою родину: тата, маму, сестру. Він захищав кожного з нас. Всю нашу країну. У глибокій шані схиляємося перед Героєм. Співчуття родині і вдячність за такого сина. Вічна пам’ять і незгасима слава!», - додає Ігор Чайка.





















Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні