Росіяни готують Крим до війни

0
Росіяни готують Крим до війни
Російські загарбники готуються до оборони в окупованому Криму і проводять фортифікаційні роботи.

Пр це розповів заступник начальника ГУР Міноборони генерал Вадим Скібіцький, пише Укрінформ.

"Кремль готується до оборони. Агресор не просто проводить ці роботи, російське командування вже навіть створило відповідне оборонне угруповання на території Криму", – зазначив він.

Скібіцький уточнив, що не всі ворожі сили, зібрані на окупованому півострові, будуть використовувати під час весняного наступу.

За його словами, до Криму заходять територіальні війська – дивізії і полки, при тому не тільки кримського формування.

Заступник Буданова визнав, що ворожа територіальна оборона Криму почала формуватися раніше, ніж в українських силах.

"Їхню територіальну оборону ми бачили ще під час навчань, починаючи з 2016 року. Кожного разу на стратегічних навчаннях – «Центр», «Запад», «Восток», «Кавказ» – вони відпрацьовують розгортання військ територіальної оборони", – каже Скібіцький

За інформацією ГУР, в окупованому Криму були створені дві ворожі дивізії територіальних військ. Проте їхня підготовка слабка.

"Якщо взяти військовослужбовця запасу, який служив в армії 20-30 років тому, або якщо він служив у радянській армії у стройбаті? Звісно, підготовка таких запасників незадовільна, та й мотивація набагато нижче ніж в підрозділах регулярних збройних сил Росії", – підсумував генерал Вадим Скібіцький.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні