--> Які функції мають виконувати вхідні двері: вибираємо двері правильно* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Які функції мають виконувати вхідні двері: вибираємо двері правильно*

1
-2
Які функції мають виконувати вхідні двері: вибираємо двері правильно*

Вхідні двері є багатофункціональним елементом будь-якого будинку, який слугує як обличчям житла, так і інструментом захисту. Безумовно, в порівнянні з міжкімнатними дверима, які виконують здебільшого декоративну функцію, до вхідних дверей вимоги ставляться більш високі. Як правило, вхідні двері мають відповідати ряду параметрів та мають багато відмінностей один від одної. 



Так, наприклад, двері для квартири та приватного будинку мають бути підібрані за різними технічними параметрами. Тому перед тим як купити вхідні двері, необхідно врахувати, що вони мають якісно виконувати декілька функцій:




  1. Захисна. Двері мають бути міцними, з надійним замком для захисту від злодіїв. Конструкція з вічком дозволяє спостерігати за простором поза межами житла і на сходовому майданчику.

  2. Звуко та теплоізоляція. Герметичне ущільнення та правильна установка знижують ймовірність протягів та забезпечують захист від зовнішнього шуму.

  3. Естетична. Дизайн зовнішньої та внутрішньої сторони грає важливу роль, якщо конструкція підбирається в єдиному визначеному стилі.



На що звернути увагу перед тим, як купити в Україні



Якщо структурувати всі критерії, то ієрархія нюансів, які треба обов'язково врахувати, при виборі буде виглядати наступним чином:




  • визначення з типом відкривання (правий чи лівий);

  • фурнітура та оздоблення;

  • вартість;

  • уважний аналіз виробника та відгуків попередніх покупців;

  • довговічність конструкцій;

  • покриття, яке буде залишати вигляд дверей привабливим протягом багатьох років.



Різновиди вхідних дверей



Дерев'яні



Двері з натурального дерева виглядають стильно та естетично, підходять як для квартир в багатоповерхівках, так і для дому за містом. Частіше за все моделі виготовлені зі шпону: буку, клену, вишні чи липи. Деревину обробляють спеціальними розчинами, які будуть захищати двері від опадів та низьких температур.



Металеві



Найбільш популярною категорією, яка гарантує захист входу в приміщення. Двері зі сталі забезпечують збереження тепла – в багатьох моделях між металевими листами розміщують поролон, поліпропілен, мінеральну вату чи гофрований картон. Також можна обрати додаткові функції: виробники пропонують вогнестійкі, куленепробивні, протиударні та шумопоглинаючі двері.



Пластикові



Ціна таких дверей значно нижча за металеві та дерев'яні. Важливо, щоб при виробництві було використано якісний профіль, тоді двері будуть слугувати багато років. Пластик часто комбінують з металом та алюмінієм, виробляють також на половину прозорі скляні вставки.



Скляні



Такі двері власники обирають не часто. Така категорія буде стовідсотково стильно виглядати в котеджах. Зазвичай їх використовують в комбінованих варіантах: сталеві двері з різноманітними вставками — ковкою і склопакетом.



Алюмінієві



Понад усе ця категорія стане доречною для дизайну в стилі хай-тек або модерн. Прийнято вважати, що алюмінієві двері недостатньо міцні та їх легко зламати, проте це не так – вони не поступаються в міцності сталевим варіантам.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

https://rivnevideo.com/ Зйомка, https://ukrop.top/ жалюзі день ніч, https://sem.rv.ua/ балкони під ключ, https://jaluzi.top/ ролети день-ніч, https://vorotar.top гаражні ворота, https://roletka.top захисні ролети, https://dvery.top міжкімнатні двері в Україні.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні