--> На війні загинули українські друзі-альпіністи. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На війні загинули українські друзі-альпіністи. ФОТО

0
На війні загинули українські друзі-альпіністи. ФОТО
Україну сколихнула інформація про трагічну смерть двох 35-річних альпіністів з Харкова Олександра Заколоднього та Григорія Григор'єва, пише Телеграф

Про це у вівторок, 24 січня, повідомили на сторінці Верховної ради України у соцмережі, зазначивши, що загиблі українські герої були друзями, спільно тренувалися та їздили підкорювати вершини. Ще у перші дні повномасштабного російського вторгнення чоловіки стали разом на захист Батьківщини, воювали у спеціальному підрозділі та загинули поруч під час кривавого бою з загарбниками на одному з найгарячіших напрямків російсько-українського фронту.

Що відомо про героїв
Олександр Заколодний був майстром спорту з альпінізму, кандидатом у майстри спорту зі скелелазіння та туризму, членом збірної команди України з альпінізму, віцепрезидентом Федерації альпінізму та скелелазіння України, "Сніговим барсом", учасником Гімалайських експедицій, адміністратором харківського скеледрому "Вертикаль". Справжнім чоловіком, який надихав своїм прикладом оточуючих. У загиблого героя залишалась родина, донечки і дружина.

Григорій Григор'єв – кандидат у майстри спорту зі скелелазіння. Спортсмен мав другий розряд з альпінізму. Був активістом, виконував велику кількість громадських справ під час роботи на скеледромі "Вертикаль".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні