США та Ізраїль розпочали найбільші в історії військові навчання – CNN

0
США та Ізраїль розпочали найбільші в історії військові навчання – CNN
У понеділок, 23 січня, США та Ізраїль розпочали найбільші в історії спільні військові навчання Juniper Oak. Про це повідомив телеканал CNN, пише Кореспондент.

У маневрах, які охоплять усі сфери ведення бойових дій, включаючи космічну та радіоелектронну боротьбу, візьмуть участь 100 американських літаків та 42 ізраїльських. Також буде задіяна ударна група авіаносця USS George H. W. Bush.

За даними високопоставленого представника Пентагону, до навчань буде залучено 6500 військовослужбовців США та 1100 солдатів Ізраїлю.

Очолить маневри Центральне командування США (CENTCOM).

Зазначається, що Juniper Oak є чітким сигналом Ірану та демонструють міцність союзу США та Ізраїлю. Вони відбуваються на тлі високої напруженості у відносинах між Вашингтоном та Тегераном.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні