Як швидко освіжити одяг без прання

1
Як швидко освіжити одяг без прання
Часто так трапляється, коли одяг неприємно пахне та немає часу його прати. У такому випадку допоможуть прості продукти, які є кожній домівці. Вони ефективно вберуть всі запахи і одяг буде пахнути свіжістю.

Що допоможе швидко позбутися неприємного запаху з одягу без прання, повідомляє 5-Minute Crafts.

Обробіть плями оцтом або перекисом водню
На одязі знайдіть плями з неприємним запахом та збризніть кожну ділянку оцтом, перекисом водню або ізопропіловим спиртом за допомогою розпилювача.

Після цього висушіть одяг. В результаті неприємний запах має зникнути.

Розвішайте одяг на свіжому повітрі
Це найпростіший спосіб, який допоможе позбутися неприємних запахів. Зокрема, розвісити одяг можна і в приміщенні, яке добре провітрюється.

Газетні кульки
Газети можуть допомогти ввібрати неприємний запах вашого одягу. Просто візьміть аркуш паперу, згорніть його, помістіть під пахви або інші забруднені ділянки. Також можна використовувати цей трюк для взуття.

Морозильна камера
Такий трюк особливо ефективний для джинсів, які не варіант прати після кожного носіння. Просто покладіть свій одяг у поліетиленовий пакет і покладіть в морозильну камеру. Низька температура може знищити бактерії, які викликають неприємний запах.

Горілка
Розчин горілки з водою може швидко прибрати запах з одягу, навіть якщо він сильний. Горілка вбиває бактерії, які і є першопричиною неприємних запахів.

Потрібно змішати горілку з водою у розрахунку 1:2. Розчин переливаємо у пульверизатор і обприскуємо ним одяг.

Далі потрібно розвішати одяг, щоб він висох, адже після такої обробки він буде трохи вологий. Запах горілки вивітриться у міру висихання речей.

Ефірні олії
Щоб надати одягу приємного запаху, можна скористатися ароматичними оліями. Для цього змочіть кілька шматочків вати у вашій улюбленій аромаолії і покладіть у шафу. Через якийсь час ваші речі вберуть у себе приємні аромати.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а якщо я усрався порадьте як освіжити і не прати?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні