Як правильно вибрати якісний парфум*

0
0
Як правильно вибрати якісний парфум*
Аромат – це візитна картка вашого неймовірного образу. Від нього залежить буквально все: настрій, зовнішній вигляд, сприйняття інших людей. Ви точно неодноразово помічали, що зміна настрою чи стану душі призводить до зміни аромату, те що лише вчора викликало захоплення, сьогодні взагалі не викликає емоцій, а то й узагалі дратує. Правильно вибрати парфум — це справжнє мистецтво, не кожна жінка та чоловік може самотужки ним володіти з народження. Запахи спокушають, приносять насолоду, стають елементом вашого самовираження.

Правильність вибору тієї чи іншої парфумерної продукції залежить від різних факторів, але остаточне рішення має ґрунтуватися, насамперед, на усвідомленні того, з якою метою купується той чи інший флакончик. Найкращі та найякісніші парфумерні вироби ви можете обрати на сайті https://ovico.md/ru/brands/products/versace-page, адже в наш час парфуми, перш за все, надають почуття впевненості, а також на рівні запахів робить образ господині чи господаря більш привабливими.

Люди порівнюють вибір власного аромату із магією. Щоб точно і правильно зробити вибір, варто прислухатися до наступних порад парфумерію:

  • Щоб простіше визначитися з вибором, заздалегідь придивіться до потрібних типів ароматів: вечірній або денний, східний або морський.

  • За статистикою юні дівчата частіше віддають перевагу свіжим, легким ароматам із фруктовими нотами, а також ароматам-унісекс.

  • Не поспішайте при виборі аромату, потрібно бути впевненим, що він поєднується з ароматом шкіри. Пам'ятайте, що будь-який аромат по-різному розкривається на кожній людині. І якщо вам приємно чути аромат на комусь, то не факт, що він так само розкриється на вас.


Найкращий варіант для дівчини – кілька флаконів на всі випадки життя. Вибирати треба з розумом: на роботу один варіант, інший для побачень та посиденьок у кафе, третій для особливих випадків, а четвертий – для спорту та прогулянок.

Один секрет — понад 75% парфумів містять олію жасмину та троянди. Однак це не говорить про особливості парфумів, вони всі різні. Зауважте для себе нові, цікаві ноти, які не часто можна зустріти у складі. Саме вони стануть вашою візитною карткою.

Чоловічі парфуми також слід підбирати під особливий випадок. Краще, щоб у вас було 2-3 флакони. В ідеалі – 4.

Чоловікам буває важко вибрати краватку та сорочку для офісу. Як же знайти аромат, який точно підкреслить його особливість, але не змусить інших соромитися? Перше, що варто врахувати, — відмова від романтичних, солодких варіантів. Не треба думати, як вибрати духи цікавіше. Вони мають лише підкреслювати індивідуальність людини, а не перекривати її.

Оптимальний вибір - ненав'язливий деревний парфум з крапелькою тютюну та свіжих трав.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні