На війні загинув учасник Євромайдану. ФОТО

0
На війні загинув учасник Євромайдану. ФОТО
Черкащина отримала трагічну звістку - не стало місцевого тесляра й каменяра Олега Собченка. Чоловік був знайомий багатьом, завдяки своєму вкладу в історичний спадок держави, адже він працював над відновленням пам'ятників полеглим захисникам столітньої давнини, пише Телеграф.

Слід зазначити, що Олег Собченко неодноразово передавав музею різноманітні експонати, які згодом використовували у експозиціях, зокрема про сучасну війну.

Уродженець Корсуня-Шевченківського вже багато років пов'язаний із російсько-українським протистоянням. Спочатку він працював над відновленням могил солдатів армії Української Народної Республіки, а також меморіалів.

У часи Революції Гідності був активним учасником протестів у Черкасах, де отримав чисельні травми під час сутичок із правоохоронцями.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні