Можна провести обряд на залучення грошей: яке свято відзначають 26 січня

0
Можна провести обряд на залучення грошей: яке свято відзначають 26 січня
Православне свято 26 січня - день пам'яті преподобного Іринарха, який походив з селянської родини, займався торгівлею, пише УНІАН.

Подорослішавши, вступив до Борисо-Глібського монастира в Ростові, ставши там ченцем. Для того, щоб посилити волю чоловіка, настоятель наказав замикати його в холодній келії і відправляти дзвонити в дзвони в морози. Іринарх твердо виконував всі вказівки, дякував Богові, на три роки подвизався на самоті.

Спав тільки 2 години на добу, решту часу присвячував випробуванням, праці і молитві. За такі діяння Господь обдарував святого даром прозорливості, а той передбачив навалу поляків у 1609 році. Помер святий в 1616 році, похований в монастирі, де і зараз багато хворих отримують зцілення.

Прикмети 26 січня
у лісі чути тріск дерев - до затяжних морозів;
кішка спить догори животом і потягується - чекати потепління;
собака лежить, згорнувшись калачиком - до похолодання;
навколо місяця видно коло - скоро буде хуртовина.

Що сьогодні не можна робити
У цей день категорично не можна ображати домашніх тварин - це може погано для вас закінчитися. Краще навіть погодувати бездомну кішку, якщо буде можливість - святий Єрміл нагородить за це. Також не варто вмиватися до 13:00, сваритися і базікати зайве - ретельно стежте за своїми словами.

Що можна робити 26 січня
Наші предки вірили, що в цей день можна зцілити хворого, якщо посадити його на те місце, де любить спати кішка. А ось засипати з нею не можна - це, навпаки, призведе до хвороб.

Ви можете провести обряд на залучення грошей. Для цього вам потрібно взяти шерсть чорної кішки - зібрати по дому або вичесати тварину, не завдаючи їй шкоди. Потім покласти шерсть на зелену ганчірку, запалити свічку і капати воском на шерсть, малюючи трикутник.

В цей час читайте змову:

Шерсть з кота сходить - грошова удача в життя приходить, скільки з кішки вовни зійде - стільки удачі до мене і прийде. Волосок до волоска – монетка до монетки, дзвінітимуть у кишені як пустотливі дітки, і день деньський до мене йтимуть – у понеділок, вівторок, середу та четвер, п'ятницю, суботу та неділю, і на Великдень та на Водохреща. Нехай буде так! Амінь!

В кінці згорнути тканину вмістом всередину, утворюючи мішок, зав'язати його і заховати на робочому місці. Кішку в подяку за допомогу обов'язково погодувати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні