На Волинь ввезли небезпечне отруєне печиво

0
На Волинь ввезли небезпечне отруєне печиво
В Україні виявили небезпечне печиво, у ньому міститься речовина, яка викликає жахливі наслідки, навіть параліч.

Про це повідомили в Головному управлінні Держпродспоживслужби на Волині.

ГУ Держпродспоживслужби отримало інформаційне повідомлення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від 12 січня 2023 року стосовно виявлення високого вмісту акриламіду в печиві, що було виготовлене в Румунії (виробник: Ro Star S.A., Romania ) та експортувалось з Польщі (оптовик: VYV DISTRIBUTION Sp. z o.o., Poland) до України (одержувач: ТзОВ «ЛЬВІВІМПОРТ», вул. Володимира Великого, 2, м. Львів, 79021).

Тож у разі наявності в обігу зазначеної продукції операторів ринку просять вилучити її, відповідно до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», а також проінформувати Головне управління Держпродспоживслужби у Волинській області: вул. Поліська Січ 10, м. Луцьк, Волинська область, 43010, тел.: +380 332 72-93-81.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні