--> Зеленський розповів коли почне переговори з росією | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Зеленський розповів коли почне переговори з росією

0
Зеленський розповів коли почне переговори з росією
Росія наразі не хоче мирних переговорів, а продовжує вести війну. Україна та РФ можуть повернутися за стіл переговорів лише після виведення російських військ та визнання помилок з боку Москви.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський, це повідомляє РБК-Україна з посиланням на його інтерв'ю Sky News.

"Вони не хочуть переговорів, і так було до вторгнення. Президент Путін так вирішив. Я переконаний, що Україна для нього - це лише перший крок", - сказав глава держави.

Він переконаний, що російський диктатор Володимир Путін веде "велику війну". Водночас Зеленський нагадав, що Україна зможе розпочати переговори з РФ лише після виведення путінських військ.

"Ми сподіваємося, що як тільки Росія виведе свої війська назад на свою територію, вони визнають свої великі помилки і в Російській Федерації буде новий уряд. Ми сусіди. Тільки тоді ми вирішуватимемо цю ситуацію. Тоді, напевно, можливі переговори", - заявив Зеленський.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні