Чоловік влаштував різанину у потязі: напав з ножем на пасажирів

0
Чоловік влаштував різанину у потязі: напав з ножем на пасажирів
Щонайменше двоє людей загинули і семеро отримали поранення в результаті ножового нападу в регіональному поїзді на півночі Німеччини.

Про це повідомляє УНН з посиланням на France 24.

Інцидент стався в поїзді, що прямував між містами Гамбург і Кіль, повідомив речник поліції, додавши, що троє з поранених отримали серйозні травми.

Зазначається, що 33-річний підозрюваний, чоловік без громадянства палестинського походження, був затриманий на залізничному вокзалі в місті Брокштедт і госпіталізований з незначними пораненнями.

“Свідки змогли затримати підозрюваного одразу після нападу до прибуття поліції на вокзал у Брокштедті”, — йдеться у заяві поліції.

Прессекретар сказав, що розслідування мотивів нападу зосереджене на “всіх напрямках”, включаючи можливий екстремізм або психологічні проблеми з боку нападника.

Федеральний міністр внутрішніх справ Ненсі Фезер назвала напад “шокуючою новиною” і сказала, що її думки з жертвами “цього жахливого акту” та їхніми сім’ями.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні