Мама заснула під час годування немовля: дитина загинула під вагою своєї матері

0
Мама заснула під час годування немовля: дитина загинула під вагою своєї матері
В Італії тривають суперечки з приводу умов у пологових відділеннях лікарень після того, як новонароджений помер від задухи під вагою своєї матері, яка заснула після грудного годування.

Повідомляється, що тисячі людей підписали петицію із закликом поліпшити післяпологовий догляд у пологових будинках.

– Триває розслідування трагедії, яка сталася в лікарні Сандро Пертіні в Римі 8 січня. Результати розтину очікуються протягом 60 днів, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що дитина народилася за три дні до цього, а її 30-річна мати пережила 17 годин пологів.

Повідомляється, що, згідно з лікарняними правилами, персонал мав забезпечити повернення дитини в ліжечко після грудного годування. Прокуратура розгляне, чи були порушені правила, а також звинувачення в недбалості.

Як повідомляється, розуміючи, що дитина може задихнутися, жінка, яка лежала на сусідньому ліжку, покликала на допомогу, але дитина померла до прибуття працівника.

Віцепрезидент Італійської федерації лікарів Джованні Леоні заявив, що нестача кадрів спостерігається у всіх лікарняних відділеннях, особливо з урахуванням того, що пандемія спровокувала масовий відтік з професії.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні