Ці люди вас точно зрадять: знаки Зодіаку які ніколи не будуть вірними

0
Ці люди вас точно зрадять: знаки Зодіаку які ніколи не будуть вірними
Обираючи партнера для довгострокових стосунків, люди нерідко звертаються до зірок та гороскопів, щоби дізнатися, які знаки Зодіаку найбільш вимогливі або схильні до флірту на стороні.

Астрологи YourTango назвали три зодіакальні знаки, які найчастіше піддаються спокусі зрадити.

Терези

Люди, народжені під знаком Терези, – великі кокетки. Тому багато хто не наважується вступати з ними у серйозні стосунки. І, можливо, вони мають рацію, що сумніваються. Хтось може подумати, що флірт на стороні припиниться, як тільки Терези вступлять у серйозні стосунки, але це не так. Часто такі невинні прояви уваги до іншого партнера заходять надто далеко.

Близнюки

Близнюки дуже вимогливі у стосунках, тому якщо ви не можете приділити їм цілодобову увагу, вони знайдуть того, хто зможе.

Жінка-Близнюки часто буває нерішучою, тому їй подобається завжди мати запасний варіант. І якщо ви даєте їй все, що вона хоче, вона завжди триматиме вас при собі. Якщо Близнюки захочуть всього й одразу, а один або два партнери не здатні виконати всі його забаганки, то не виключено, що вони підуть шукати третього.

Козеріг

Козеріг шукає у своїх стосунках щось дуже конкретне – отримати від них якнайбільше, наприклад щастя, підтримки, стабільності і, можливо, навіть статусу. Оскільки все це буває важко знайти в одному партнері, не виключено, що Козеріг піде шукати кількох. Але якщо він зустріне одну людину, яка здатна задовольнити всі потреби, то ніколи не ризикуватиме втратити її.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні