Стало відомо, коли танки «Leopard» будуть в Україні

0
Стало відомо, коли танки «Leopard» будуть в Україні
Польща передасть на потреби Збройних Сил України важкі танки Leopard 2 протягом кількох тижнів. Упродовж цього періоду українські військові будуть проходити навчання.

Про це повідомив заступник міністра оборони Польщі Войцех Скуркевіч для Radio Plus, пише Апостроф.

У відповідь на запитання, коли Україна отримає танки Leopard 2 з арсеналу озброєння польської армії, він сказав, що Варшава зможе поставити їх уже за кілька тижнів.

За словами Скуркевіча, строки постачання танків залежать від того, коли українські військові пройдуть навчання з управління й обслуговування Leopard. До того ж за цей час Польща продовжить активно створювати "танкову коаліцію" для передачі України якнайбільше танків. Зараз на озброєнні Європи є понад 2000 Leopard.

Разом з цим заступник глави Міноборони Польщі вважає, що Варшава робить усе можливе, аби важка військова техніка допомогла Україні перейти в контрнаступ і перемогти у повномасштабній війні.

Водночас Скуркевіч зауважив, що російське окупаційне військо теж може спробувати новий наступ на територію України, а саме, за даними розвідки, завдати удару з Білорусі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні