Рф погрожує США та НАТО війною в Європі

0
Рф погрожує США та НАТО війною в Європі
У Росії у відчаї через постачання Україні важкого озброєння від західних партнерів. Зампостпреда РФ при ОБСЄ Максим Буякевич заявляє, що США та НАТО підійшли до "дуже небезпечної межі", та погрожує "повномасштабним військовим конфліктом в Європі".

Таке Буякевич заявив у четвер, 26 січня, передають російські пропагандистські ЗМІ, пише ТСН.

"Керівництво США та їхніх сателітів НАТО підійшло до небезпечної межі. Їхні усвідомлені дії щодо ескалації військового протистояння в Україні, провокування режиму на військові дії проти населення Росії з використанням західних важких озброєнь та цілевказівкою на основі натовських розвідданих — це прямий шлях до повномасштабного військового конфлікту в Європі, від якого точно програють абсолютно всі жителі нашого континенту", - сказав обіжено зампостпреда РФ при ОБСЄ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні