Молоко 27 січня володіє чудодійними властивостями: дозволи і заборони на цей день

0
Молоко 27 січня володіє чудодійними властивостями: дозволи і заборони на цей день
Свята рівноапостольна Ніна була єврейкою за походженням, жила в Єрусалимі. Вона дізналася, що Грузія (На той момент - Іверія) поклоняється язичницьким богам і вирішила проповідувати там християнство.

Рішення це прийшло до неї після того, як уві сні до Ніни з'явилася Богородиця з хрестом з виноградних гілок і благословила на такий вчинок, пише УНІАН.

На честь пам'яті християнської просвітниці сьогодні відзначається народне свято 27 січня - Нінин день.

Прикмети 27 січня
по небу пливуть білі хмари - вдарять морози;
сильний вітер 27 січня - рік буде дощовим;
дерева вкрилися інеєм - потеплішає.

Що сьогодні не можна робити
Православна церква сьогодні суворо забороняє ворожити - це може бути небезпечно для життя. Небажано згадувати минуле і сумувати, інакше вас може здолати депресія. Займати сусідам нічого не можна - разом з предметом віддасте своє щастя.

Що можна робити 27 січня
Наші предки в цей день особливо шанували домашню худобу - доглядали за нею, годували і прибирали в хліві. Вважалося, що коров'яче молоко 27 січня володіє чудодійними властивостями і лікує від хвороб або пристріту. Згідно з народними повір'ями, сьогодні краще мовчати і ретельно зважувати свої слова.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні