У номері готелю знайшли тіло мертвого чоловіка

0
У номері готелю знайшли тіло мертвого чоловіка
22 січня вранці до поліції надійшло повідомлення адміністрації одного з готелів у середмісті Житомира про виявлення у номері мертвого відвідувача, пише Житомир Експрес.

На місці пригоди працювала слідчо-оперативна група Житомирського районного управління поліції. Правоохоронці встановили, що померлим є 34-річний уродженець Івано-Франківщини, який останнім часом проживав у обласному центрі. На тілі чоловіка поліцейські виявили ознаки, що свідчили про насильницьку смерть.

У ході першочергових процесуальних дій правоохоронці переглянули записи камер відеоспостереження, провели низку розшукових заходів та встановили причетність до правопорушення двох житомирян, віком 24 та 26 років.

Вже за кілька годин оперативники кримінальної поліції розшукали чоловіків за місцем проживання одного з них. На момент візиту правоохоронців вони вживали спиртне.

Попередньо встановлено, що чоловіки познайомилися з потерпілим випадково напередодні та вирушили до його готельного номеру для застілля . Вжитий алкоголь спровокував між ними раптовий конфлікт, у ході якого нові знайомці заподіяли чоловікові численних травм. Після бійки залишили травмованого у номері, а самі пішли.

Експерти встановили, що причиною загибелі потерпілого стали аспірація дихальних шляхів кров’ю унаслідок черепно-лицьової травми.

Відтак слідчі затримали обох чоловіків за ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України та повідомили їм про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Нині вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжного заходу.

Відповідно до чинного законодавства, за подібні вчинки обом чоловікам загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні