У рф вже знають ім'я наступника путіна – Данілов

0
У рф вже знають ім'я наступника путіна – Данілов
Україна продовжує отримувати значну військову допомогу від західних партнерів. Обсяги озброєння, які отримують Збройні сили України, спричиняють паніку у Кремлі. Тож, в оточенні російського диктатора вже усвідомили, що поразка Росії у війні проти України неминуча. Про це сказав секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов «24 каналу», передає Главком.

Він зазначив, що від безсилля змінити щось на полі бою країна-агресорка вдається до останнього свого аргументу – ядерного шантажу. Однак така риторика аж ніяк не допоможе російському диктатору. Адже його подальше перебування на своїй посаді – під великим питанням.

«Питання Путіна у Росії вже майже закрите. Дехто в Росії вже знає ім'я того, хто буде там працювати після Путіна», – заявив Данілов.

Представники української влади мають припущення щодо того, хто може стати наступником нинішнього президента країни-агресорки. Однак деталей поки що не розголошують.

Данілов наголосив, що процеси, які почалися у Росії і які призведуть до того, що Путін втратить свою владу, вже не зупинити.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні