--> На Волині попрощалися із загиблим Героєм. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині попрощалися із загиблим Героєм. ФОТО

0
На Волині попрощалися із загиблим Героєм. ФОТО
27 січня на Волині провели в останню земну дорогу 54-річного Петра Леончука, який загинув 16 січня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині, отримавши важкі поранення у бою з підступним ворогом.

Про це повідомляє Маневицька громада.

Петро Леончук проживав у селі Колодії Маневицької громади.

«Він був доброю і щирою людиною, завжди з посмішкою на вустах. Гарний господар, люблячий син, чоловік, батько двох прекрасних доньок, дідусь трьох онуків. З початку повномасштабного вторгнення пішов боронити рідну землю від загарбників та віддав своє життя за спокійне життя своєї родини, кожного з нас», - йдеться в дописі.

У четвер, 26 січня, схиливши голови у пошані зустрічали Воїна, що повертався до рідного дому на щиті, його рідні, близькі люди, земляки.

У п'ятницю, 27 січня, попрощатися з загиблим захисником. До Свято-Миколаївського храму прийшло багато людей. Церемонія поховання відбулася на місцевому кладовищі у Колодіях. Останні почесті солдату віддали військові трикратним салютом.

«Немає прощення російським окупантам за горе, яке вони принесли, ступаючи своїм кривавим кроком на нашу землю.Співчуваємо родині Героя. Щиро розділяємо біль втрати та схиляємо голову в глибокій скорботі», - додають у громаді.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні