--> Громадський туалет убив чоловіка | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Громадський туалет убив чоловіка

0
Громадський туалет убив чоловіка
У п’ятницю, 27 січня, робітник з технічного обслуговування в центрі Лондона загинув після того, як його затиснув гідравлічний телескопічний туалет, який протягом дня тримають під землею.

Про це повідомляє британське видання Sky News, пише ТСН.

Рятувальники, бригади швидкої допомоги та санітарна авіація одразу були викликані на місце нещасного випадку. Екстрені служби намагалися врятувати чоловіка, застосувавши лебідку, але він отримав травми несумісні з життям.

Інцидент стався в центрі розважального району Лондона Вест-Енд, де багато пабів, барів, театрів і ресторанів, - на перехресті Шефтсбері-авеню та Чарінг-Кросс-роуд поблизу Лестер-сквер.

Висувні туалети були введені в експлуатацію поблизу місць із великим скупченням розважальних закладів Вестмінстерською міською радою близько 20 років тому, щоб спробувати перешкодити вуличному сечовипусканню. Вони зберігаються під землею вдень і піднімаються вночі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні