Відкусив шматок вуха та викрав автомобіль: українець у Польщі травмував жінку

0
Відкусив шматок вуха та викрав автомобіль: українець у Польщі травмував жінку
У Польщі громадянин нашої держави просто-таки посеред дороги вкусив жінку за вухо, а потім вкрав її автомобіль. Інцидент стався перед зеброю, коли водійка зупинилася, щоб пропустити людей.

Польща є однією з тих держав Європи, яка не втомлюється декларувати свою підтримку Україні та боротися за те, аби у нас були танки й інше озброєння. Однак інколи, звісно, трапляються відверто дивні ситуації між громадянами обох країн. Власне, днями спробував відкусити вухо жінці 35-річний українець, передає 24 канал.

Інцидент стався у місті Познані
Зауважмо, що населений пункт, у якому це відбулося, розташований у Західній частині Польщі. Подія сталась вночі, коли жінка зупинилась перед переходом, аби пропустити чоловіка. Однак той застрибнув до неї в машину, вкусив її за вухо та вкрав авто.

Чоловік був дуже збуджений і агресивний. Жінка їхала на Citroen і зупинилася перед пішоходним переходом, щоб пропустити його, тоді чоловік увірвався до її автомобіля, почав погрожувати, відкусив шматок її вуха та викрав транспортний засіб,
– зазначили в поліції Познані.

Водночас відомо, що на вкраденому авто чоловік проїхав кілька вулиць. Під час цього він зачепив дорожній знак, згодом вийшов з автомобіля і почав втікати. Але забігти невідомому далеко не вдалось, адже його швидко затримали представники правоохоронних органів.

А от постраждалу жінку було доправлено до лікарні, де їй медики оперативно надали допомогу.

Зверніть увагу! Як повідомляє польська поліція, цей чоловік пошкодив щонайменше 5 машин. Його відправили до лікарні через неадекватну поведінку. Силовики очікують від лікарів дозволу на допит порушника, аби зайнятись ним.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні