На заході України від завтра стануть тривалішими відключення світла: новий графік

0
На заході України від завтра стануть тривалішими відключення світла: новий графік
Завтра, 30 січня у Хмельницькій області, буде діяти новий графік погодинних відключень, у якому шість черг. Про це повідомили в «Хмельницькобленерго».

Цей графік розрахований на схему «6 на 3»: відключення триватимуть шість годин, а електроенергія буде у споживачів лише три години.

У компанії наголошують, що запровадження шести черг дасть змогу більш справедливо здійснювати відключення та трохи збільшити час розподілу електричної енергії.

Зазначається, що також можлива похибка під час перемикання черг в межах 20-40 хвилин.

«Наразі графік погодинних відключень розрахований на схему »6 на 3«. Причиною такої схеми є ворожі масовані атаки на енергетичні об’єкти. В об’єднаній енергосистемі зберігається суттєвий дефіцит електричної енергії», - йдеться у повідомленні

В компанії обіцяють, як тільки ситуація поліпшиться, а також на область доведуть більший ліміт, то графік погодинних відключень буде змінено під схему «4 на 4» або ж «4 на 12».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні