Акторка з серіалу «Свати» готова їхати на війну проти українців

0
Акторка з серіалу «Свати» готова їхати на війну проти українців
Російська актриса родом з Донецька Тетяна Кравченко заявила, що підтримує диктатора Володимира Путіна і розв'язану ним війну. У коментарі росЗМІ вона сказала, що не розуміє тих росіян, які йдуть проти своєї Вітчизни, пише Уніан.

До прикладу вона навела подругу, яка засудила повномасштабне російське вторгнення в Україну. З тих пір, як говорить Валюха зі "Сватів", вони не спілкуються.

"Не розумію, як можна не підтримувати свою Вітчизну, свого президента. Моя близька подруга проти. Я спочатку спалахнула. Подзвонила їй через якийсь час, думала, вона охолола, а там ще гірше. Значить, все, більше немає у мене подруги. Це, звичайно, її справа, її позиція, але для мене вона неприйнятна", - сказала Кравченко.

Крім того, пропутінська актриса заявила, що поїхала б на фронт допомагати пораненим окупантам, щоб вони продовжували геноцид українського народу.

"Якби я була молодшою, пішла б медсестрою. Крові не боюся. Правда!", - додала путіністка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні